Actiemarketing

Vinden, verleiden en verbinden met je doelgroep. Met acties die snel resultaat opleveren en lange termijn effect hebben.

Slimme online en offline activatie

Met actiemarketing brengen we je doelgroep in beweging. Niet door ze te pushen, maar door ze aan te trekken met relevante acties en campagnes. Online en offline. Zodat je meer bezoekers, leads en klanten krijgt en je merk versterkt.


We helpen je met het ontwikkelen van een strategie en de uitvoering. Heb je al campagnes lopen, maar behaal je nog niet de resultaten die je verwacht? Vaak kunnen we met wat kleine aanpassingen al snel je resultaten verbeteren. 

Onze diensten

Acties en campagnes

We ontwikkelen acties en campagnes die je doelgroep raken en in beweging brengt. Creatief bedacht en slim uitgevoerd en daardoor erg effectief. Volledig online of juist een combinatie met offline, maar passend bij je doelgroep, product/dienst, bedrijf en doelstelling.

Websites en webshops

De (actie)websites en webshops die wij ontwikkelen helpen je beter gevonden te worden en je doelen te bereiken. Gebruiksvriendelijk voor jou, maar vooral voor de bezoekers. Onze combinatie van webdesign, techniek en marketing helpen je bedrijf groeien. Of je je nu richt op consumenten, bedrijven of allebei.

Landingspagina's

Goede resultaten behaal je alleen als je landingspagina goed is. Wij maken landingspagina's die conversie opleveren. Want je kunt met een actie via e-mail, Google ads, social media of welk middel dan ook wel bezoekers naar je website trekken, maar als ze niet doen wat jij wil, dan is het weggegooid budget.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat je beter vindbaar bent in Google op voor jou relevante zoektermen. We pakken de content en techniek aan en werken aan het krijgen van waardevolle links op andere websites. Hierdoor stijg je in de organische zoekresultaten waardoor je meer relevante bezoekers op je website krijgt.

Copywriting

We schrijven overtuigende teksten voor je website of campagne. Teksten die boeien, binden en waarmee je beter gevonden wordt in de organische zoekresultaten. Door onze teksten zegt je doelgroep sneller ja tegen je aanbod, merk en bedrijf. 

Content marketing

Content marketing helpt je bij het aantrekken en binden van klanten. We ontwikkelen verschillende vormen van content en delen die met je doelgroep. Online en offline. De keuze van vorm en kanaal bepalen we aan de hand van je doelstelling. 

E-mail marketing

Zet e-mail in voor meer traffic, verkopen en een hogere klanttevredenheid. We helpen je om goede e-mailcampagnes op te zetten. De juiste e-mail naar de juiste klant of prospect op het juiste moment. Hier komen marketing en techniek weer samen. E-mails zorgen niet alleen voor veel bezoekers op je website, maar met de juiste aanpak ook voor veel (nieuwe) klanten. 

Marketing automation

We zetten marketing automation in om van leads nieuwe klanten te maken, door ze actief door de customer journey heen te helpen. We stroomlijnen en automatiseren je marketing en sales inspanningen waardoor ze beter op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Je campagnes worden hierdoor een stuk effectiever.

Online advertising

Slim de juiste advertentie bij de juiste persoon via Google Ads, social media of bijvoorbeeld banners. Met online adverteren bereiken we gericht je doelgroep. We helpen je met de kanaalkeuze en aanpak. Die is afhankelijk van je doel. 

Video marketing

Met video's wil je je doelgroep boeien en binden, maar er is nog veel meer mogelijk. Met de inzet van interactieve video's betrek je de kijker pas echt. Als je interactieve video op de juiste manier opneemt in je content marketing strategie ontvang je heel veel inzichten in de wensen en behoefte van de prospect of klant. En je clicks en conversies schieten omhoog. 

De 3 pijlers van onze diensten

Analyse en strategie

Wat gaat er goed en wat kan er beter? Met die kennis gaan we aan de slag om slimme campagne strategieën en acties te ontwikkelen. 

Meer bezoekers

Als je geen relevante bezoekers naar je website of winkel trekt zal je ook weinig verkopen. We zorgen dat je beter gevonden wordt en dat je bij de juiste mensen op het juiste moment in beeld komt. 

Meer klanten

Heb je wel bezoekers op je website of in je winkel, maar doen ze niet wat jij wil dat ze doen? Dan kijken we op welke punten we je website of actie kunnen verbeteren. 

Waar kunnen wij je meehelpen?  

0 of 350