Actiemarketingbureau uit Hilversum

Voor kleine bedrijven die groot willen worden en grote bedrijven met ambitie.

Ambitieus bureau

Ons actiemarketingbureau in Hilversum ontwikkelt slimme en bewezen strategieën en acties. Online en offline. Daarmee vinden, verleiden en verbinden we je doelgroep.

We prikkelen je doelgroep en activeren ze zodat ze actie ondernemen.

Organisaties met ambitie en mensen die het verschil willen maken zijn bij ons op hun plek. Als klant en als co-worker. Want wij zijn een ambitieus actiemarketingbureau.

Wil je meer bezoekers, leads en klanten, of bestaande klanten verder uitbouwen? We gaan voor snel resultaat met lange termijn effect.

Waarom met ons samenwerken:

  • Jij praat wij luisteren
    We willen niet alleen de opdracht goed begrijpen, maar ook inzicht krijgen in je gehele bedrijf, de producten/diensten en lange termijn doelen. We willen graag een strategische partner van je worden. Iemand waar je altijd een beroep op kunt doen als het gaat om activatie van je doelgroep.
  • Transparant en eerlijk
    Je zal van ons niet iets afnemen wat je niet nodig hebt. We zijn eerlijk en transparant in ons advies, over onze werkzaamheden en tarieven.
  • Als je ambitieus bent
    Zelf zijn we best ambitieus, we leggen de lat graag hoog, maar blijven wel realistisch. We werken graag samen met mensen die dat ook zijn. Als klant en als co-worker.

Over ons

Ik ben Erwin Vroegindeweij. Samen met mijn zakenpartner Hans Jacobs heb ik in 1998 New Borders opgericht. We zijn ooit begonnen met het organiseerden van evenementen en het adviseren van bedrijven op het gebied van marketing en sales. Hans is geëmigreerd naar Frankrijk en vanaf 2004 ben ik als ZZP-er verder gegaan met het ontwikkelen van activatie campagnes voor klanten. 

Actiemarketingbureau met co-workers

In de loop der jaren heb ik een mooi netwerk opgebouwd met allerlei experts die plezier hebben in het ontwikkelen van creatieve en vooral effectieve acties. Hierdoor is New Borders als full service actiemarketingbureau in te zetten. We doen waar we goed in zijn en voor de rest zoeken we de juiste specialisten. De co-workers van New Borders zijn echte vakmensen die veel plezier hebben in hun werk. Dat merk je als klant in het contact met ons.

Ervaringen in veel verschillende branches

Voor zeer uiteenlopende grote en kleinere bedrijven heb ik vele acties en campagnes ontwikkeld. Soms met (grote) reclame-, media- en online marketing bureaus, maar ook zonder.

Die veelzijdigheid helpt ons om steeds weer opvallende acties te blijven ontwikkelen. En het is gewoon leuk om steeds weer een nieuwe branche te mogen ontdekken.

Grote en kleine marketingbudgetten

Hoe groot je marketingbudget ook is, je wil het optimale resultaat behalen. Ik heb gewerkt met campagnebudgetten van enkele miljoenen, maar ook met een paar duizend euro.

Voor iedereen loop ik even hard. Want mijn drijfveer is niet het budget, maar het uiteindelijke resultaat.

Branches waar wij o.a. bekend mee zijn

Banken & verzekeren

Transport & vrije tijd

Telecom

Beauty & lifestyle

Uitgeverijen

Training & coaching

Non Profit

Zorg & welzijn

Onze aanpak

Eerst denken en vooral doen. Handen uit de mouwen en aan de slag om je doelgroep te activeren.

Strategie

We beginnen met een uitgebreide analyse. Hiermee vinden we de knelpunten. Met deze gegevens bepalen we samen de doelstellingen en starten we met de vervolgacties.

Traffic

We zorgen dat je op de juiste momenten zichtbaar bent. Hierdoor halen we meer relevante bezoekers naar je website of winkel.

Conversie

We maken van bezoekers klanten. Hierdoor haal je niet alleen meer omzet, maar ook meer winst. Want door conversie optimalisatie halen we meer uit je marketing budget. 

Interim marketeer inhuren

Het is ook mogelijk om een interim marketeer in te huren. Zo kan je met je bestaande bureau snel en goed een effectieve campagne optuigen. Omdat we weten waar we het over hebben zijn we een volwaardige sparringpartner. Zo haal je met onze expertise het beste uit je campagne en verhoog je tijdelijk je marketing capaciteit.

Waar kunnen wij je meehelpen?  

0 of 350