__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(255, 255, 255)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
085 - 4012214
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0aa6d":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0aa6d":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0aa6d":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Interim marketeer inhuren?

Heb je tijdelijk wat (extra) expertise nodig om effectieve acties en campagnes te ontwikkelen? Als interim marketeer maak ik voor korte of wat langere tijd onderdeel uit van je marketing afdeling.

Over mij

Ik ben Erwin Vroegindeweij, oprichter van New Borders. Al meer dan 25 jaar help ik kleine én hele grote bedrijven met hun marketingcampagnes. Campagnes die een paar 100 nieuwe klanten opleveren, maar ook campagnes die meer dan € 2.000.000.000 (geen tikfout!!) aan omzet binnenhalen.


Vanuit het niets creëer ik effectieve campagnes of pak snel en geruisloos de werkzaamheden op van reeds lopende projecten.

Ik help je met de strategie, maar ik vind het ook heerlijk om hands-on bezig te zijn. Eerst denken, maar vooral doen. Handen uit de mouwen en aan de slag.


Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Bel mij dan direct voor een afspraak.

> € 2.000.000.000

Omzet binnengehaald

25+

Jaar ervaring

Awards gewonnen

Waar ik je bij help

Ik help je om je doelgroep te vinden, verleiden en verbinden. Daarbij werk ik samen met je bestaande bureau(s) of ontwikkel zelf een strategie of concept en zorg dat de middelen worden uitgewerkt. Zo bouw ik met effectieve marketingacties aan je business en merk. 

Vaststellen

Wie is je doelgroep en wat houdt ze bezig? Ik help je met die eerste stap om effectief te kunnen zijn met je marketing acties.

Vinden

Ik vind je doelgroep op plekken die jezelf misschien niet zou bedenken. Data is daarbij het vertrekpunt. Maar dat is eigenlijk met alles wat ik doe.

Verleiden

Nu we weten wie je doelgroep is en waar we ze kunnen vinden, gaan we ze verleiden. Niet pushen, maar aantrekken met verrassende en effectieve acties en content.

Verbinden

Gefeliciteerd! Je hebt nieuwe klanten. Nu zorgen we ervoor dat ze loyale klant blijven. Sterker nog we maken ambassadeurs van ze. Want ze houden van je bedrijf.

Branche ervaring o.a. 

Banken & verzekeren

Transport

Telecom

Beauty & lifestyle

Uitgeverijen

Training & coaching

Non Profit

Zorg

Wat mensen zeggen

"Erwin zorgt voor online succes met zijn grondige en resultaatgerichte aanpak. Zijn kritische blik, inhoudelijke kennis en efficiënte manier van werken maken hem de online marketeer die je in ieder project zou willen."

Lowie Teunissen

Eigenaar Diffuse

Erwin levert altijd. Welke opdracht je ook bij 'm neerlegt. Hij weet waar het over gaat, weet wat er nodig is. Hij kan het maken, schrijven, redigeren, aansturen. Een echte allround communicatieprofessional met een onbetwist sterk commercieel instinct. Iemand die je telkens weer wilt inschakelen voor je volgende klus. Fijn mee samengewerkt!

Michael Kastelijns

Business Director

"Erwin heb ik leren kennen als een gedegen en ervaren marketeer, die alle kneepjes van het vak kent. Een hele fijne collega die volledige campagnes ontwikkelt in B2C wereld, met oog voor alle details. Van zijn scherpte en aanpak heb ik veel kunnen leren!"

Milou Verhagen

Communicatie professional

Start vandaag nog de reis naar meer nieuwe en loyale klanten en een sterk merk